Appartementen Pieter de Hooghflat

De serviceflat Pieter de Hoogh telt ruim negentig flats van diverse grootte: één, twee-, drie/vier- en vijfkamerflats, alle met één of twee balkon(s), de vijfkamerflats hebben drie balkons, terwijl een twaalftal flats een eigen terras hebben. De woonoppervlakten liggen tussen de 35 m2 en 114 m².

De flats zijn verdeeld over drie vleugels, elk van vijf woonlagen die gemakkelijk toegankelijk zijn via zes liften en evenveel trappenhuizen.

Tot de vaste inrichting van alle flats behoren een kitchenette, een badkamer of douchecel, een toilet en vaste kasten. Op de begane grond is er voor elke flat een eigen berging beschikbaar.

De bewoners kunnen voor één of meer nachten een logeerkamer of -appartementje huren. Ook bestaat de mogelijkheid om voor langere tijd (indien beschikbaar) een studeer- of hobbykamer te huren.

Huren

Er zijn diverse appartementen in alle groottes voor verhuur beschikbaar. Meer informatie daarover kunt u opvragen bij Marktpand. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 030-8885255 of via het e-mailadres info@marktpand.nl en www.marktpand.nl

Kopen

De appartementen die te koop staan kunt u vinden op www.funda.nl