Omgeving

Ligging

Bilthoven, met ruim 22.000 inwoners de grootste kern van de gemeente De Bilt, heeft als woonplaats veel te bieden. Het ligt plezierig centraal en heeft frequente treinverbindingen met Utrecht en Amersfoort. Ook de snelwegen zijn vanuit Bilthoven vlot te bereiken. Op loopafstand liggen de Ridderoordse Bossen. Ook in de lanen in de directe omgeving van de flat is het plezierig wandelen en fietsen. Voor concert-, schouwburg- en tentoonstellingbezoek bieden Utrecht en Amersfoort uitgebreide mogelijkheden. Voor meer informatie over de woonkwaliteit van Bilthoven en de toekomstvisie van de Gemeente De Bilt verwijzen wij u naar de website van de gemeente De Bilt zelf www.debilt.nl

Natuur

Dicht bij huis kan de natuurliefhebber kiezen uit bos, polder of water. We noemen de Utrechtse heuvelrug en Hoge en Lage Vuursche waar het heerlijk wandelen is. Zoekt u meer de ruimte dan is de Eempolder, met een bezoekje aan Bunschoten/Spakenburg een goed idee. Voor een tochtje langs of over het water gaat u naar de Loosdrechtse Plassen of De Vecht.

Winkelen

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het centrum van Bilthoven. Bushaltes en gratis parkeerruimte voor de deur. Verder zijn de winkelcentra van Maartensdijk, Zeist en Hilversum zeer aan te raden voor een gezellig dagje winkelen.  

Route

Het centrum en het N.S.-station Bilthoven zijn in ca 5 minuten per auto bereikbaar. Er zijn busverbindingen met station en centrum Bilthoven, Zeist, Maartensdijk en Utrecht. De bushalte ligt op 5 minuten lopen van het flatgebouw.